UITLEG


Het Spel

Om mee te doen moet je je inschrijven. Als je je inschrijft moet je een aantal gegevens invullen. Je wordt gevraagd om je voor- en achternaam door te geven. Er wordt ook gevraagd om een wachtwoord en gebruikersnaam. Deze zijn nodig om in te kunnen loggen en je voorspellingen in te vullen. We hebben jouw e-mailadres nodig om met je te communiceren over de Brawl EK Poule, voor zaken als bevestigen en het versturen van een waarschuwingsmailtje als je 1 dag voor het begin van een wedstrijd nog geen voorspelling hebt gedaan. We hebben je bankrekeningnummer nodig om eventueel prijzengeld uit te kunnen betalen.

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmailtje, met daarin jouw inloggegevens en het bankrekeningnummer van de organisatie. De inleg is € 5,- en zal 100% verdeeld worden onder de betalende deelnemers van de EK-Poule 2020-2021: Brawl. Gelieve de inleg zo snel mogelijk te betalen. Als op 15 juni 2021 (4 dagen na de start van het EK) de inleg nog niet ontvangen is, wordt je alsnog uitgesloten van deelname.

Punten

Punten haal je door de wedstrijden goed te voorspellen. Je voorspelt per wedstrijd een uitslag. Als je de toto-uitslag goed hebt, verdien je punten. Dit houdt in dat je punten krijgt als jij de juiste winnaar van het duel hebt aangewezen. Hoe meer jouw voorspelde eindstand in de buurt komt van de werkelijke eindstand, hoe meer punten je haalt.

Punten behaal je door:
Juiste winnaar aanwijzen (4 punten)
Juist aantal doelpunten winnaar (2 punten)
Juist aantal doelpunten verliezer (2 punten)
Verschil in doelpunten hetzelfde (2 punt)

Als je een wedstrijd helemaal goed hebt voorspeld, krijg je dus 10 punten.
Bij een goed voorspeld gelijkspel krijg je 4 punten voor de juiste voorspelling, + 2 voor het juiste verschil, en bij juiste aantal doelpunten nog eens 4 extra.

Stel Belgiƫ - Duitsland is in werkelijkheid 2-1 geworden:

Als je 1-1 voorspelde heb je geen punten (toto uitslag fout)
Als je 0-1 voorspelde heb je geen punten (toto uitslag fout)
Als je 4-2 voorspelde heb je 4 punten (juiste toto)
Als je 2-0 voorspelde heb je 6 punten (juiste toto plus doelpunten Belgiƫ)
Als je 3-1 voorspelde heb je 6 punten (juiste toto plus doelpunten Duitsland)
Als je 5-4 voorspelde heb je 6 punten (juiste toto plus juiste doelpunten verschil)
Als je 2-1 voorspelde heb je 10 punten (alles goed)


Dit zijn je tijdelijke punten. Je daadwerkelijke punten worden hierna berekend aan de hand van hoeveel mensen het uiteindelijk goed hadden. Er worden net zoveel punten in totaal verdeeld als dat er mensen aan de poule meedoen. Dit klinkt misschien nog een beetje ingewikkeld, maar het zal zich snel wijzen na het verdelen van de eerste punten.

Prijzen

De totale inleg wordt volledig uitbetaald aan de nummers 1 t/m 5 van het klassement. In de volgende verdeling:

nr 1: 45%
nr 2: 25%
nr 3: 15%
nr 4: 10%
nr 5: 5%

Het totale prijzengeld is op dit moment € 230
Er zijn 46 inschrijvingen.

Stand


Als twee of meer deelnemers een gelijk aantal punten hebben behaald, dan staat diegene die de meeste keren 10 punten heeft gehaald boven de ander. Is dat ook gelijk, dan staat diegene die het meest 6 punten heeft gehaald boven de ander.

Disclaimer

Voorspellingen invoeren kan tot aanvang van de wedstrijd, het is niet mogelijk om je voorspelling op een ander manier dan via het inloggen op de site, in te voeren. Wees evengoed op tijd om teleurstelling te voorkomen. Hoewel alles met zorg is gemaakt, kan het natuurlijk gebeuren dat er foutjes zijn in geslopen. Dit (haast onwaarschijnlijke) foutje wordt gecorrigeerd indien wij dit nodig achten. De organisatie heeft dan ook altijd gelijk als er tussentijdse aanpassingen nodig zijn.

Programming: Rick Buijsman
Penningmstr: Rogier Kersten
Game-design: Jan Bakkum